gersom

Een goede sfeer haalt het beste in mensen en teams naar boven. In een goede sfeer wordt gelachen, kunnen mensen zichzelf zijn, kan gediscussieerd worden, ontstaan nieuwe ideeën, stijgt de energie en gaat iedereen voor een gezamenlijk resultaat. Kortom: succes begint met een goeie sfeer.

 

Effectieve teambijeenkomsten

Teambuildingsessies, heissessies, brainstormsessies en benen-op-tafel-sessies hebben vaak één ding gemeen: ze leveren niet op wat je er van had gehoopt. Want met een datum, een locatie en goede intenties ben je er nog niet. Ik heb mij gespecialiseerd in effectieve begeleiding van teambijeenkomsten. Door de juiste vragen te stellen en de onderlinge interactie te bevorderen, laat ik groepen ontdekken dat ze meestal zelf de oplossing voor hun vraagstuk in huis hebben. Op verfrissende en nuchtere wijze zet ik teams aan het werk.

 

Procesbegeleiding in de sport

Vanuit mijn passie voor sport ben ik ondermeer actief voor sportbonden. Voor hen begeleid ik tal van sportverenigingen. Die barsten van de uitdagingen, maar gelukkig ook van de oplossingen. Die oplossingen komen alleen niet altijd van de grond. Omdat bestuursleden in de waan van de dag worden getrokken, vrijwilligers elkaar niet goed weten te vinden of welwillende leden niet voldoende betrokken worden. Als procesbegeleider help ik om alle bestaande energie en ideeën samen te bundelen tot één krachtige club. Meer publiek? Meer sociale activiteiten? Meer baromzet? Meer sponsoren? Meer vrijwilligers? Het ligt vaak voor het oprapen!

 

Achtergrond

Met mijn bestuurskundeopleiding aan de Radboud Universiteit heb ik een breed inzetbare achtergrond. Tijdens de opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de gespannen afhankelijkheidsrelatie tussen overheid en het maatschappelijk middenveld. Van 2008 tot 2016 heb ik gewerkt voor de Nederlandse politie. Ik leidde diverse afdelingen en heb frontline meegebouwd aan de complexe totstandkoming van de nationale politie.

 

Contact

Je kunt me bereiken via gersom@raakverhaal.nl en 0652433897 en je kunt me vinden op LinkedIn.